“DİN GÖREVLİLERİ KUR’ÂN-I KERÎM’İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İSTANBUL BÖLGE FİNALİ”

20.06.2019
“DİN GÖREVLİLERİ KUR’ÂN-I KERÎM’İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İSTANBUL BÖLGE FİNALİ”

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI “DİN GÖREVLİLERİ KUR’ÂN-I KERÎM’İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İSTANBUL BÖLGE FİNALİ” BAYRAMPAŞA KOCATEPE CAMİİ’NDE GERÇEKLEŞTİ.

Bayrampaşa Kocatepe Camii, Diyanet İşleri Başkanlığı “Din Görevlileri Kur’ân-ı Kerîm’i Güzel Okuma Yarışması İstanbul Bölge Finali”ne ev sahipliği yaptı.

Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman ŞAHİN, İzmit İlçe Müftüsü Musa BİLGİÇ, Bayrampaşa İlçe Müftüsü Yılmaz KÜÇÜK, Bakırköy İlçe Müftüsü Selami AYDIN, Haseki Abdurrahman Gürses Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Halim GARİP ve Sultan Ahmet Camii Baş İmam-Hatibi Hasan KARA Hoca Efendilerden müteşekkil yarışmaya; Zafer Akyüz, Mehmet Erdoğan, Fatih Bal, Harun Dilsiz, Abdülmecid Altaş, Doğan Temiz ve Abdülkerim Türel isimli yarışmacılar katıldı.

Yarışmada Doğan TEMİZ 1., Fatih BAL 2. ve Abdülkerim TÜREL 3. oldu.

İLKSEÇ VAKFI öğrencilerin de hünerlerini sergiledikleri yarışma sonunda; Hakem Heyetince ilk üç’e giren yarışmacılar ve okudukları aşr-ı şeriflerle gelecek vadeden İLKSEÇ VAKFI öğrencileri hediyelerle taltif edildi.

Çekilen toplu fotoğraflarla program sona erdi.