DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ

23.07.2017
DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ

İLKSEÇ VAKFI Hafızlarımızdan; Muhammed Emin Demirtaş (Kocatepe Kur’ân Kursu)-Bilal Demirtaş (Sarıyer Mekke Nur Kur’ân Kursu)-Muhammed Emin Falay (Kocatepe Kur’ân Kursu) Marmara Bölgesi Hafızlık Yarışmalarında 1.’lik 2.’lik ve 3.’lük derecelerini alarak ile ilk üçe girmeyi başardılar elhamdülillâh… Ayrıca Mahmut Erkam Acar (Kocatepe Kur’ân Kursu) yavrumuzda “Hafızlık Tespit Sınavın İstanbul Elemelerini” geçerek Ankara’da 8-9 Ağustos’ta yapılacak olan “Türkiye Hafızlık Yarışmasına” girmeye hak kazanmışlardır. Bu vesile ile hafızlarımızın başarılarında emeği geçen başta tüm hoca efendilerimize, saygı değer velilerimize ve Kur’ân hizmetlere destek veren hayırsever kardeşlerimize şükranlarımızı arz ediyor, Cenâb-ı Hakk’tan bizleri bu hizmetlerde daim kılmasını niyaz ediyoruz.