CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN İCAZET MERASİMİMİZE TEŞRİF ETTİLER…

24.06.2019
CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN İCAZET MERASİMİMİZE TEŞRİF ETTİLER…

İLKSEÇ Vakfı 12.Dönem Hafızlık İcazet Merasimi Üsküdar Büyük Çamlıca Camii’nde gerçekleşti.
Bayrampaşa Kocatepe, Başakşehir Hacı Kasım ve Bahçelievler Hacı Süleyman Kamadan Kur’ân Kurslarımızda hafızlıklarını ikmâl eden 54 hafızımızın icazetlerine kavuştukları merasime; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Hazine ve Maliye Bakanı Berat ALBAYRAK, Adalet Eski Bakanı Bekir BOZDAĞ, DİB Eğitim Hizmetleri Gen.Müd.Kadir DİNÇ, İstanbul İl Müftüsü Prof.Dr.Hasan Kamil YILMAZ, İstanbul İl Müftü Yard.Musa BİLGİÇ, Bayrampaşa Müftüsü Yılmaz KÜÇÜK, Akyazı Müftüsü İzzet ŞENER, Şeyh’ül Kurra Hüseyin HARPUTOĞLU Hoca Efendi, Reis’ül Kurra Vekili Mustafa DEMİRKAN Hoca Efendi ve birbirinden değerli isimler katıldı. İLKSEÇ Vakfı Kıraat Hocası Muhammed Nurullah DİNDAR Hoca Efendi’nin sunumu ile gerçekleşen ve İLKTV’den canlı olarak yayınlanan program, Büyük Çamlıca Camii’nde İLK İCAZET olması hasebiyle ayrı bir öneme haizdi. İlginin büyük olduğu merasimimize on binler adeta akın etti.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, cami cemaatine yaptığı hitapta; “Değerli Müslümanlar, hanımefendiler, beyefendiler. Öncelikle bugünkü hafızlık cemiyetinde icazetlerini alan yavrularımızı tebrik ediyorum. Kendilerini gözlerinden öpüyorum. Rabbim, inşâallâh bundan sonraki hayatlarında da ilimlerini ziyade kılsın. Başarılarının artarak devamını Rabbim’den niyaz ediyorum.” ifadelerinde bulundu.
İLKSEÇ Vakfı Yön.Kur.Başk.Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi’nin ev sahipliğini yaptığı merasim, kılınan Cuma Namazına müteakip hafızlara plaket takdimi ve hatıra fotoğraf çekimleriyle sona erdi.
İLKSEÇ Vakfı olarak; icazetlerine kavuşan talebelerimizi ve kıymetli ailelerini cân-ı gönülden tebrik ediyor, bizlerden desteklerini esirgemeyen Bayrampaşa ve Üsküdar Belediyelerimize, tüm bu Kur’ân hizmetlerine omuz veren ve her an yanımızda olan değerli mütevellimize ve talebelerimiz üzerinde büyük emeği olan kıymetli hoca efendilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.