Kocatepe Mah. 24. Sokak No:41 Bayrampaşa/İSTANBUL

ÇANAKKALE VE ŞÜHEDÂ

18.03.2019
ÇANAKKALE VE ŞÜHEDÂ

İLKSEÇ Vakfı B.evler Müftülüğü İmam-ı Müslim Camii Hacı Süleyman Kamadan Kur’ân Kursu’nun hazırladığı ÇANAKKALE VE ŞÜHEDÂ gecesi, B.evler Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Geceye, B.evler İlçe Müftüsü Yunus ACAR ve İsmailağa Kur’ân Kursu Arapça Muallimi Ali BAYRAKTAR Hoca Efendilerin yanı sıra İlkseç Vakfı Hocaları ve veliler de katıldı. Gecede konuşan B.evler İlçe Müftüsü Sayın ACAR; “Dün Çanakkale’de karşımıza çıkamayan ve üzerimize Avusturalya, Hindu vb. milletleri salanlar, bu gün Yeni Zelanda’da da aynı oyunları oynuyorlar ve bizleri arkamızdan vurmaya devam ediyorlar. Hakk ile batılın savaşı kıyamete kadar sürecektir. Bizler, ne zaman ki Allâh’ın ipine sımsıkı sarılacağız, o zaman üstün gelen bizler olacağız” ifadelerinde bulundu.
Gecede, Hacı Süleyman Kamadan Kur’ân Kursu bünyesinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Sinevizyon gösterimi ve kaside okumalarının da yapıldığı gece duâlarla sona erdi.