BİZ BİR AİLEYİZ!

22.05.2020
BİZ BİR AİLEYİZ!
İLKSEÇ Vakfı Eğitim Genel Koord. Kemal Eftal KABAOĞLU Hoca Efendi’nin riyasetinde, Zoom.us programı üzerinden yaptığımız online canlı yayın veli toplantımız gerçekleşti. Toplantının hemen başında, hoca efendilerimiz ve velilerimiz arasında (Kadir Gecesi münasebetiyle) kandilleşme gerçekleşti. Karşılıklı dualaşmaların ardından; Koronavirüs nedeni ile eğitime ilk ara verildiği andan itibaren, İLKSEÇ Vakfı olarak başarı bir şekilde yürüttüğümüz Senkron Online Eğitim sisteminin değerlendirilmesi yapıldı ve okulların öngörülen eğitim takvimi ile Kurân Kurslarımızın gelecek nesillerimiz için ayakta kalabilmeleri açısından gerekli bütçe konuları ele alındı.
Vakfımızın her türlü ihtiyacını gideren, talebelerimizi evlatlarından ayırmayan ve gelecek nesillerin Kur’ânla Hayat Bulabilmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan mütevellimize, velilerimize ve hayır sahiplerine sonsuz şükranlarımızı arz ediyor, bu vesile ile tüm Ümmet-i Muhammed’in Ramazan Bayramını şimdiden tebrik ediyoruz.