Kocatepe Mah. 24. Sokak No:41 Bayrampaşa/İSTANBUL

BEREKETLİ GEÇEN BİR PERŞEMBE AKŞAMI DAHA YAŞADIK

05.01.2023
BEREKETLİ GEÇEN BİR PERŞEMBE AKŞAMI DAHA YAŞADIK

Bir ay boyunca İLKSEÇ Vakfı Kur’ân Kurslarımızda okunan hatm-i şerîflerin ve İLKTV takipçilerimizin gönderdiği hatim, Süveri Kur’ân, salât-ü selâm ve ezkârın duâlarının yapıldığı; ilaveten takipçilerimizden, okunan hatm-i şerîflerden hâsıl olan sevabı geçmişlerinin ervâhına hediye etmek isteyenlerin bizlere isimler gönderdikleri bir “GEÇMİŞLERİMİZLE DUÂLARDA BULUŞUYORUZ” programını daha gerçekleştirdik elhamdülillâh.
Her ayın ilk perşembe akşamı Bayrampaşa Kocatepe Camii’nde gerçekleşen, İLKTV ve İLKSEÇ Vakfı Sosyal Medya hesaplarımızdan da canlı yayınlanan programa bu akşam Bayrampaşa İlçe Müftüsü Recep EREN’de teşrif ettiler. Hatm-i Şerîf programı sonunda kılınan Yatsı Namazına müteakip, Bayrampaşa İlçe Müftüsü Recep EREN ve Kocatepe Camii İmam Hatibi ve İLKSEÇ Vakıf Genel Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hocaefendi cemaatimiz ve talebelerimizle musâfaha yaptılar.
Programımıza teşrif eden Sayın müftümüze şükranlarımızı sunuyor; Kur’ân Kurslarımızda okunan her âyât ve ezkârdan cümle geçmişlerimizin ervâhının da hissedardar olmalarını Cenâb-ı Hakk’dan niyâz ediyoruz.