Kocatepe Mah. 24. Sokak No:41 Bayrampaşa/İSTANBUL

18.05.2022

Başakşehir Kaymakamı Uğur TURAN Beyefendi ve Başakşehir Müftüsü Abdurrahman ŞENOĞLU Hocaefendi Başakşehir Müftülüğü İLKSEÇ Vakfı Kayabaşı Hacı Kasım Erkek Kur’ân Kursumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimizle bir araya gelen kıymetli büyüklerimiz, ilmin ve ilmi taşımanın/yaşamanın önemi hususunda nasihatlerde bulundular. Değerli büyüklerimize ziyaretleri nedeni ile şükranlarımızı arz ediyor; Rabbimiz Teâlâ’dan, öğrencilerimize zihin açıklığı ve muvaffakıyetler niyaz ediyoruz.