BAHÇELİEVLER MÜFTÜMÜZ SAYIN HÜSEYİN GÜN’DEN, KUR’ÂN KURSLARIMIZA ZİYARET

21.12.2019
BAHÇELİEVLER MÜFTÜMÜZ SAYIN HÜSEYİN GÜN’DEN, KUR’ÂN KURSLARIMIZA ZİYARET

Bahçelievler Müftümüz Sayın Hüseyin GÜN, İLKSEÇ Vakfı Soğanlı ve İmam-ı Müslim Camii Hacı Süleyman Kamadan Kur’ân Kurslarımızı ziyaret ettiler. 2014 yılından bu yana Çukurova’da görev yapan ve mütevaziliğinin yanı sıra başarılı çalışmalarıyla da gönüller kazanan Sayın Hüseyin GÜN; geçtiğimiz ay İstanbul Bahçelievler’e tayinleri münasebetiyle, hem hoca efendilerimizle tanışmak hem de çalışmalarımızı yerinde görmek amacıyla kurslarımızı ziyaret ettiler. Ziyaretleri sonrası Sayın Gün: “İLKSEÇ Vakfı’nca verilen eğitimin müfredata uygunluğunu ve her iki kurumda da; gerek tertip ve düzenin gerekse öğrencilere sunulan fiziki imkânların mükemmelliğini memnuniyetle müşahede etmiş bulunuyorum. Özverileri nedeni ile kıymetli hocalarımı can-ı gönülden tebrik ediyorum.” ifadelerinde bulundular.
İLKSEÇ Vakfı Kur’ân Kursları olarak bizler de, ziyaretleri sebebiyle değerli müftümüze şükranlarımızı arz ediyor, çalışmalarında başarılarının daim olmasını Cenâb-ı Hakk’tan niyaz ediyoruz.