ACIMAKLA YETİNME SEN DE EL VER BİR YETİME

28.08.2020
ACIMAKLA YETİNME SEN DE EL VER BİR YETİME

Yetim, Peygamber Efendimiz Aleyhissalât-u ve’sselâm’ın ümmetine emanetidir!
İLKSEÇ Vakfı olarak, Yetim Destek Projemiz çerçevesinde birçok ülkede faaliyetlerimize devam ediyoruz. Son olarak Somali/Galmudug eyaletine bağlı Dhusamareb ve Guriceel şehirlerinde onlarca yetime ayni ve nakdi destekte bulunduk. İLKSEÇ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi’nin öncülüğünde gerçekleşen çalışmalarımızda onlarca yetimin yüzünde tebessüm olduk.
Misyonerlerin, organ mafyalarının ve insan kaçakçılarının kol gezdiği bu coğrafyalarda; Efendimiz Aleyhisselâm’ın bizlere emaneti olan binlerce yetim, kendilerine sadece acınmasını değil, sahip çıkılmasını bekliyor. Bu vesile ile; İLKSEÇ Vakfı olarak, yetimlerimize destek veren, çalışmalarımıza katkıda bulunan ve bulunacak tüm hayır sahiplerine şükranlarımızı sunuyor, Mevlâ Teâlâ’dan, cümlemizi sevgili habibine “bir eldeki işaret parmağıyla orta parmağın yakınlığı misali” yakın eylemesini niyaz ediyoruz.