Halka Hizmet, Hakk’a Hizmettir

İlkseç Vakfı Basın Yayın Müdürümüz Sayın Selçuk ÜNVER ve İlkseç Vakfı Halkla İlişkiler Müdür Yardımcımız Sayın Aykut KAYMAKÇALAN, Bayrampaşa Belediyesi BAYGEM Genel Koordinatörü Sayın Okan AYSU Beyefendiyi makamında ziyaret ettiler. İlkseç Vakfı Basın Yayın Müdürümüz Sayın Selçuk ÜNVER ve İlkseç Vakfı Halkla İlişkiler Müdür Yardımcımız Sayın Aykut KAYMAKÇALAN, Bayrampaşa Belediyesi BAYGEM Genel Koordinatörü Sayın Okan AYSU Beyefendiyi makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette; “Halka Hizmet, Hakk’a Hizmettir” düsturu çerçevesinde; İLKSEÇ VAKFI ve BAYGEM ortak çalışması olarak yürütüleccek “Engelli vatandaşlarımıza özel Kur’ân-ı Kerîm ve İlm-i Hâl eğitimleri” projesi görüşüldü. Son derece verimli geçen görüşme sonrası, heyetimize BAYGEM tesislerini gezdiren Sayın AYSU’ya, heyetimizi kabulü ve misafirperverliği sebebi ile şükranlarımızı sunuyor, başarılarının devamını diliyoruz.

21 Aralık 2018