7 HAFIZIMIZIN DAHA HAFIZLIK MERASİMLERİ GERÇEKLEŞTİ.

04.07.2021
7 HAFIZIMIZIN DAHA HAFIZLIK MERASİMLERİ GERÇEKLEŞTİ.

Sarıyer Müftülüğü İLKSEÇ Vakfı Mekke Nûr Kur’ân Kursunda hafızlıklarını ikmal eden 7 hafızımızın daha Hafızlık Merasimleri gerçekleşti. Sarıyer Mekke Nûr Camii’nde gerçekleşen ve başta Sarıyer Müftümüz Oğuzhan KADIOĞLU olmak üzere, Şeyhü’l Kurrâ Muhammed Nurullah DİNDAR Hoca Efendi, Mekke Nûr Kur’ân Kursu Müdürü Mahmut ÇİMEN Hoca Efendi, İLKSEÇ Vakfı Kur’ân Kursu Müdürleri, Cami Dernek Üyeleri, öğrencilerimizin velileri ve cami cemaatinin teşrif ettikleri merasim, Türkiye 2021 Kur’ân-ı Kerîm’i Güzel Okuma Yarışması 1’incisi Yusuf AKGÜL’ün Kur’ân-ı Kerîm tilâvetiyle başladı. Sarıyer Müftüsü Oğuzhan KADIOĞLU’nun hâzirûna hitaplarının ardından, hafızlarımız teşekkür konuşmalarını yaptılar. Akabinde hafızlarımız, Kur’ân-ı Kerîm’in son sûrelerinin tilâvetlerini gerçekleştirdiler. Hafızlarımıza hocalarının plaket takdimleri sonrası, Şeyhü’l Kurrâ Muhammed Nurullah DİNDAR Hoca Efendi’nin duâlarıyla merasim sona erdi. Hafızlıklarını ikmâl eden; Hafız Yusuf ATICI, Hafız Kemal ERDOĞDU, Hafız Abdülkerim ADIGÜZEL, Hafız Adem ÇİLENTİ, Hafız Mehmet Berk TAMA, Hafız Ahmet Faruk YUKAR, Hafız Muhammed Samet ŞİMŞEK isimli öğrencilerimizi ve kıymetli ailelerini tebrik ediyor, başta İLKSEÇ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendimiz olmak üzere, hafızlarımızın hocası Mevlüt ÇAKMAK Hoca Efendi’ye, öğrencilerimiz üzerinde emekleri olan hoca efendilere ve bu hizmetlere maddi/manevi destek veren tüm hayır sahiplerine şükranlarımızı sunuyoruz.