58 “MUHAFIZ” DAHA KUR’ÂN’IN HİZMETİNDE…

12.04.2019
58 “MUHAFIZ” DAHA KUR’ÂN’IN HİZMETİNDE…

İLKSEÇ Vakfı “GÜL TAKDİMİ VE TAKKE MERASİMİ 2019” gerçekleşti. Kur’ân-ı Kerîm’i baştan sona ezberleyerek HAFIZ olma şerefi ile müşerref olan; İlkseç Vakfı Kocatepe, Hacı Kasım ve Hacı Süleyman Kamadan Kur’ân Kurslarımızdan toplam 58 hafızımız için, Bayrampaşa Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde merasim düzenlendi. Ev sahipliğini İlkseç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi UZUNLAR Hoca Efendi’nin yaptığı geceye, İstanbul İl Müftü Yardımcısı Sayın Musa BİLGİÇ Hoca Efendi, Bayrampaşa İlçe Müftüsü Sayın Yılmaz KÜÇÜK Hoca Efendi, İlkseç Vakfı Kur’ân Kursları Müdürlerimizin yanı sıra İlkseç Vakfı öğrencileri ve öğrenci velileri de katıldı. Öğrencilerin okudukları ilahi ve kasidelerle renklenen gece, Gül Takdiminin ardından Muhammed Nurullah DİNDAR Hoca Efendi’nin îrâd ettiği dua ile son buldu.
İlkseç Vakfı olarak hafızlarımızı ve değerli ailelerini cân-ı gönülden tebrik ediyor, hafızlarımızın üzerlerinde büyük emekleri olan Hoca Efendilerimize ve bu hizmetlere maddi manevi destek veren tüm hayır sahiplerine şükranlarımızı sunuyoruz.