41 KERE MÂŞÂALLÂH

03.03.2020
41 KERE MÂŞÂALLÂH

40 gün boyunca cemaatle sabah namazına iştirak ettiler, 41. Gün hediyelerine kavuştular. İLKSEÇ Vakfı Nokta Gençlik Merkezi’nin organize ettiği “Sabah Namazı Gençlik Buluşmaları” çerçevesinde, 40 gün boyunca sabah namazında cemaate katılan yavrularımıza hediyeleri dağıtıldı. 40 gün boyunca, sabah namazına katılan gençlerimize ve cemaatimize çay, simit ve çorba dağıtılan organizasyonun sonunda, devamlılığı ile hediyeyi hak eden 55 yavrumuza Bisiklet, 5 yavrumuza Laptop, Tablet Bilgisayar, Hoverboard, Airdost Kulaklık, Mi Band 4, geri kalan tüm yavrularımıza da İsfanbul Tema Parktan eğlence biletleri verildi.
İstanbul Müftü Yardımcısı Musa BİLGİÇ, Bayrampaşa Müftüsü Yılmaz KÜÇÜK, İLKSEÇ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Bayrampaşa Kocatepe Camii İmam Hatibi Ali Ulvi UZUNLAR ve Nokta Gençlik Merkezi Başkanı Hasan GÜNDOĞMUŞ Hoca Efendilerin teşrif ettikleri programda yavrularımızın heyecanları görülmeye değerdi.
Programda söz alan Nokta Gençlik Merkezi Başkanı Hasan GÜNDOĞMUŞ Hoca Efendi gençlere hitaben; “Sevgili gençler. Bu camiler sizlerle daha bir güzel. Camilerimizi ve bizleri sizlerin varlığından ve heyecanından mahrum bırakmayın. Budan böyle sizleri 5 vakit camilerde görmek istiyoruz.” ifadelerinde bulundu. Hediyelerin dağıtımı, kılınan işrak namazları ve çorba ikramı sonrası program sona erdi.
Organizasyona destek veren tüm hayır sahiplerine teşekkür ediyor, Mevlâ-Te’âlâ’dan, bizlere alnı secdeli, vicdanları merhametli, ailelerine, milletine, vatanına bağlı ve ömrünün sonuna kadar cemaatten ayrılmayacak nesiller lütfetmesini niyaz ediyoruz.