11.İCAZET MERASİMİMİZ GERÇEKLEŞTİ

Vakfımıza bağlı; Bayrampaşa Kocatepe, Sarıyer Mekke Nûr ve Esenler Hayırseverler Kur’ân Kurslarımızdan 81 hafızımızın icazetlerine kavuştukları 11.DÖNEM HAFIZLIK İCAZET MERASİMİ’miz gerçekleşti.
06 Mayıs 2018 Pazar günü, İLKSEÇ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Ulvi UZUNLAR Hocaefendimizin ev sahipliğinde gerçekleşen ve Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof.Dr.Ali ERBAŞ, DİB Mushaflar İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Sayın Osman ŞAHİN, Merkez Valisi Sayın Abdulkadir YAZICI, Sakarya Akyazı Müftüsü İzzet ŞENER, Bayrampaşa İlçe Müftüsü Sayın Yılmaz KÜÇÜK, Şeyh’ül Kurra Hüseyin HARPUTOĞLU Hocaefendi ve birbirinden değerli birçok konuğun katılımları ile son derece coşkulu gerçekleşen 11.DÖNEM İCAZET MERASİMİZ’miz, hafızlarımızın icazetlerini almaları ile sona erdi.
İlkseç Vakfı olarak; bizleri yalnız bırakmayan Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof.Dr.Ali ERBAŞ Beyefendiye, Diyanet İşleri Başkanlığımız çatısı altında hizmet eden büyüklerimize, kıymetli hocamız Şeyh’ül Kurra Hüseyin HARPUTOĞLU Hocaefendimize, muhterem Müftülerimize, her daim yanımızda olan değerli cemaatimize, bizlerden maddi-manevi desteklerini esirgemeyen saygıdeğer mütevellimize ve hayır sahibi kardeşlerimize şükranlarımızı arz ediyor, evlatlarımız üzerinde büyük emekleri olan tüm hocaefendilerimizi, icazetlerine kavuşan yavrularımızı ve değerli ailelerini de tebrik ediyoruz.

07 Mayıs 2018