103 TAKDİR, 49 TEŞEKKÜR…

18.01.2020
103 TAKDİR, 49 TEŞEKKÜR…

HAFIZLARIMIZIN “OKUL” BAŞARILARI BİRKEZ DAHA TESCİLLENDİ
İLKSEÇ Vakfı çatısı altında “HAFIZLIK EĞİTİMİ” alan ve aynı zamanda okul eğitimlerine de devam eden öğrencilerimiz yarıyıl karnelerini aldılar.
İLKSEÇ Vakfı Esenler Hayırseverler Kur’ân Kursu hafızlık hazırlık sınıfında okuyan ve aynı zamanda Neyyir Turhan İmam Hatip Ortaokulunda da akademik eğitimlerine devam eden öğrencilerimizden 58’İ TAKDİR, 33’Ü İSE TEŞEKKÜR belgesi aldı. Böylelikle 5.sınıflarda 1.’lik, 2.’lik ve 3.’lük, 6.sınıflarda ise 1.’lik ve 2.’likler Eseneler Hayırseverler Kur’ân Kursu öğrencilerimiz arasında paylaşılmış oldu.
Öte yandan, yine İLKSEÇ Vakfı İmam-ı Müslim Camii Hacı Süleyman KAMADAN Kur’ân Kursu 6. ve 8. sınıflarda okuyan 61 öğrencimizin tamamı belge aldı. Öğrencilerimizden 45’İ TAKDİR, 16’SI İSE TEŞEKKÜR belgeleri ile taltif edildi. Genel itibariyle; 158 öğrencimizden 103’ü takdir 49’u ise teşekkür belgesi almış oldu elhamdülillâh.
Ayrıca, İLKSEÇ Vakfı İmam-ı Müslim Camii Hacı Süleyman KAMADAN Kur’ân Kursu 8. sınıf öğrencilerimizden Abdüssamed ERBAY adlı öğrencimiz OKUL 3.’SÜ, 6. sınıf öğrencilerimizden Ömer Faruk GÜL adlı öğrencimiz ise yapılan deneme sınavlarında BAHÇELİEVLER İLÇE 1.’Sİ oldu.
İlkseç Vakfı olarak bizler de sevgili öğrencilerimizi ve onların üzerlerinde büyük emekleri olan kıymetli öğretmenlerimizi bir kez daha can-ı gönülden tebrik ediyor, dünya ve âhiretlerin ma’mûr olmasını Cenâb-ı Hakk’tan niyaz ediyoruz.